loading

Hvem er alias

Bestyrelsen

Meike Bahnsen - Formand
(Skuespiller)

Christina Wendelboe - Næstformand
(Dramaturg)

Ralf Andersson - Kasserer
(Mediekonsulent og Professor ved SDU)

Mikala Bjarnov Lage
(Sceneinstruktør)

Foreningsmedlemmer

Andrea Fredriksen
Sabina Michaëlis
Mads Biering-Lacour
Rasmus Okholm-Hansen

Martin Geertz

Ide og projektudvikling

Martin Geertz er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v/ Odense Teater 2005. I 2006 stifter han sammen med bl.a. Line og Morten Alias Teaterproduktion.

I hans virke som skuespiller siden 2005 har han arbejdet på flere af landets forskellige scener og bl.a. været en fast det af Aalborg Teaters ensemble i tre år. Under ansættelsen på Aalborg Teater stifter han kollegaer teatrets satellitscene: Transformator. Her blev der ugentlig afholdt events og forestillinger med husets fastepersonale i samarbejde med byens øvrige kulturliv. I 2011 stiftes Børne- og ungdomsteatret Teater Kompas og har siden været en del af teatrets kunstneriske team.

I Alias Teaterproduktion har Martin medvirket i tre af teatrets forestillinger; Othello og 3Brødre og er nu aktuel i Forsamlingshuset i samarbejde med BaggårdTeatret.

Morten Christensen

Ide og projektudvikling

Morten Christensen er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2005. Var efter endt uddannelse en del af det faste ensemble men har medvirket i forestillinger rundt i landet og i København.

Blandt andet medvirket i Breaking the Waves på Odense Teater, Snittet på Husets Teater, Festen på Vendsyssels Teater, Othello på Republique og turnerer for tiden rundt i hele verden med Tiger Lillies perform Hamlet. På film har han medvirket i bla. Ekko af Anders Morgenthaler og Hvidsten Gruppen af Anne Grethe Bjarup Riis.

Medstifter af den årlige Kulturprise Aben og var med til at stifte Alias I 2006.

Sparringsgruppe

Emilie Bendix, Johanne Dal-Lewkovitch, Minna Johannessen, Jakob Engmann, Line Mørkeby, Mads M. Nielsen, Mads Nielsen, Rasmus Kreiner, Adalsteinn Stefansson, Anders Lundorph

Line Bie Rosenstjerne

Ide og projektudvikling

Line Bie Rosenstjerne er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v/ Odense Teater 2005. I 2006 stifter hun sammen med bl.a. Martin og Morten Alias Teaterproduktion.

Hun har arbejdet som skuespiller siden 2005 på flere af landets forskellige scener og bl.a. været en fast det af Aalborg Teaters ensemble i fire år.

Var med til at stiftes Børne- og ungdomsteatret Teater Kompas i 2011 og har siden været en del af teatrets kunstneriske team. I Alias Teaterproduktion har Line medvirket i tre af teatrets forestillinger; Othello og 3Brødre og er nu aktuel i Forsamlingshuset i samarbejde med BaggårdTeatret.

Malene Ruggaard

Ide og projektudvikling

Uddannet som Teatertekniker med Regi som speciale fra Statens Teaterskole i 2004.

Jeg har arbejdet som forestillingleder, instruktørassistent og producent/produktions på både teater og film. Jeg har bl.a. arbejdet på så forskeligge teatre som Det Ny Teater og Republique.

Jeg arbejder pt. på Det kongelige Teater som koordinator i KGL+.